Resultaten voor fietsroutes antwerpen

fietsroutes antwerpen
Mooiste fietsroute van Antwerpen categorie 30-40 km Fietsroute RouteYou.
Mooiste fietsroute van Antwerpen categorie 30-40 km. RouteYou Dromos Routes Mooiste fietsroute van Antwerpen categorie 30-40 km. 14461 keer bekeken Publiek. Toevoegen aan favorieten. Voorstellen als Aanrader. Zoeken in de buurt. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser.
Velo Antwerpen De handige fiets van t Stad.
Klik hier om naar de app te gaan. Verplaats je snel doorheen Antwerpen en haar omliggende districten met de stadsfietsen van Velo Antwerpen. Pak een Velo uit een van de Velo-stations, fiets naar je bestemming en plaats daar je stadsfiets terug in een station.
Fietsen in Wuustwezel Gemeente Wuustwezel.
Zowel kinderen als volwassenen kunnen er veel van opsteken. De Heideroute 57 km die door de gemeenten Wuustwezel, Kalmthout en Essen voert is behouden als een aparte themaroute, omdat ze de oudste fietsroute is van de provincie Antwerpen en legendarisch als de 57 kilometer.
Noordertuin van Antwerpen Wandelen en fietsen.
Geen steile hellingen of hobbelige fietspaden, je zal gauw merken dat onze regio uiterst geschikt is voor wandelaars en fietsers. Elke gemeente beschikt over een ruim aanbod aan uitgestippelde wandelingen en fietsroutes. Tevens ontwikkelden wij een fietsroute Ontdek de Noordertuin van Antwerpen.
Fietsen langs knooppunten Provincie Antwerpen.
Kenners kozen voor jou de mooiste en veiligste fietsroutes uit. Die routes kruisen elkaar bij knooppunten. Elk knooppunt heeft een nummer. Bij kruisingen, splitsingen en afslagen tussen de knooppunten staan rechthoekige borden met een richtingspijl en het nummer van het knooppunt waar je naartoe rijdt. Een eindeloos netwerk. Intussen telt het netwerk 2850 kilometer prima fietspaden. Nog een troef: je kunt in elke gemeente van de provincie Antwerpen aanpikken.
Fietsen Gemeente Brecht.
Tip: kijk eens bij onze collega's' van het Land van Playsantiën, info@landvanplaysantien.be of www.landvanplaystantien.be. Er zijn heel wat fietsroutes die thematisch zijn opgesteld en die je laten kennismaken met één of meerdere aspecten van Brecht en/of omliggende gemeenten. Noordertuin van Antwerpen nieuwe kaart beschikbaar.
Fietsostrade Antwerpen-Lier in Boechout Gemeente Boechout.
Wat is een fietsostrade? Fietsostrades zijn snelle fietsroutes. Ze liggen langs rechtlijnige infrastructuren zoals spoorwegen, autosnelwegen en kanalen. Ze worden vooral gebruikt voor woon-werk of woon-schoolverkeer. Samen met de elektrische fiets brengen ze verdere bestemmingen een stuk dichterbij. Een fietsostrade gaat bij voorkeur over een vrijliggende fietsweg of een jaagpad. Waar er ruimtegebrek is, loopt de fietsostrade door fietsstraten, over bestaande fietspaden en soms over een autoluwe weg. De lokale fietspaden die de fietsostrade kruisen, brengen je naar je eindbestemming. De provincie Antwerpen telt 23 fietsostrades: 16 langs spoorlijnen, 5 langs waterwegen en 2 langs autosnelwegen.
Fietsroutes in de provincie Antwerpen.
Neem alles mee tijdens je fietstocht. Voor je fiets. Fietsroutes in de provincie Antwerpen. Een overzicht aan fietsroutes in de provincie Antwerpen. Verken de provincie door hieronder een gemeente te kiezen. Kies een gemeente om het aanbod aan fietsroutes te bekijken.

Contacteer ons