Resultaten voor fietstocht antwerpen

fietstocht antwerpen
Port of Antwerp.
Gezien het levendige karakter van de haven adviseren wij fietsers nadrukkelijk om de fietspaden niet te verlaten en de verkeersregels te respecteren. Op deze manier kan je veilig en comfortabel het Antwerpse havengebied per fiets verkennen. Het bezoeken van de bezienswaardigheden gebeurt eveneens op eigen risico. Recreatie Duurzame Haven van Antwerpen.
Fietsen door Antwerpen: twee nieuwe kaarten Touring.
Antwerpen stelt twee nieuwe kaarten voor. Fietsen is de snelste manier om je in de stad te verplaatsen en bovendien bewijs je er het milieu en jezelf een dienst mee. Antwerpen biedt diverse mogelijkheden om fietsen te huren zoals onder meer het fietsdeelsysteem Velo.
Fietsroute Gruunrant GruunRant.
Met deze fietstocht leer je GruunRant als gebied kennen en kom je de uitdagingen te weten om GruunRant te behouden, te versterken en te verbinden. Op zondag 14 mei kan je kennismaken met de groene, open ruimte rond Antwerpen. Kom per fiets met je gezin en kies uit 3 parcours.
Fiets de Stad.
Naast de proefopstelling op de F3 in Vlaams Brabant die wij hebben bezocht, heeft de Provincie Antwerpen ook een testparcours voor de Antwerpse fietser geïnstalleerd op de F14, de fietsostrade van Antwerpen naar Essen. Iedereen die daar langsfietst kan zijn gedacht nadien ventileren op het online formulier.
Wat is de mooiste fietsroute van het land? VAB-Magazine.
Een sympathieke en familiale fietstocht door het Land van Herve. Je fietst op Lijn 38, een vroegere spoorlijn met een rijke geschiedenis en deel van het RAVeL-netwerk. Stop zeker in de prachtige cisterciënzerabdij Val Dieu, een pareltje! Ook Clermont-sur-Berwinne, een van de Mooiste Dorpen van Wallonië, is een must.
Mooiste fietsroute van Antwerpen categorie 30-40 km Fietsroute RouteYou.
RouteYou Dromos Routes Mooiste fietsroute van Antwerpen categorie 30-40 km. 14461 keer bekeken Publiek. Toevoegen aan favorieten. Voorstellen als Aanrader. Zoeken in de buurt. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser.
Fietsersbond.
voor fietsers, door fietsers. Een verplichte motorvoertuigverzekering voor elektrische fietsen? Niet voor de Fietsersbond en GRACQ! De Europese commissie stemt volgende week over een nieuwe richtlijn rond motorvoertuigverzekeringen. In dat voorstel worden àlle elektrische fietsen. Schrijf je in op de Veelo nieuwsbrief!
Knooppunter Standaard Boekhandel.
Knooppunter verzamelde alle tips in deze volledig herziene fietspocket voor Antwerpen. Met dit handzame boekje in je fietstas én de gebruiksklare roadbooks op het stuur wordt iedere fietstocht vanaf nu dubbel genieten. Lees meer In winkelmandje Straks afhalen. Knooppunter Fietspocket Limburg.

Contacteer ons