Resultaten voor knooppunten fietsen

knooppunten fietsen
Fietsrouteplanners Vlaanderen Nederland.
Wis laatste Wis volledige route Print route Print Knooppunter Export naar GPX GPS. Klik op op de kaart om de planner in Fullscreen te openen. Stippel je route uit door de rode knooppunten aan te klikken. Versleep de muis om te navigeren.
Fietsen Kattevennen Toegangspoort.
Je kan zelf een tocht samenstellen door gebruik te maken van het knooppuntensysteem. Dit doe je door vanuit Kattevennen knooppunt 30 een verbinding te maken met de knooppunten 41, 60, 61, 63 64 en 29. Op deze manier passeer je bij 4 van de 5 poorten. Meer info over het fietsroutenetwerk: http//www.toerismelimburg.be/fietsen. Fietsen in Genk.
Fietsen Orshof.
Home Doen Fietsen. Het Limburgs fietsroutenetwerk is 2000 km lang en is bewegwijzerd via de blauwe rechthoekige borden die de routes in twee richtingen aangeven. Via de genummerde knooppunten fiets je door het prachtige en afwisselende landschap van het fietsparadijs Limburg.
Rondom Antwerpen via knooppunten Fietsroute RouteYou.
Rondom Antwerpen via knooppunten. RouteYou Fietsknooppuntenplanner Routes Rondom Antwerpen via knooppunten. 12240 keer bekeken Publiek. Toevoegen aan favorieten. Voorstellen als Aanrader. Zoeken in de buurt. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser.
Vernieuwd Fietsnetwerk Westtoer.
De fietser is geëvolueerd: betere en snellere fietsen, steeds vaker elektrisch. De infrastructuur is verbeterd: nieuwe vrijliggende fietspaden en oude spoorbeddingen, nieuwe fietsbruggen en tunnels. De beleving is belangrijk geworden. Wat is nieuw? Het netwerk telt nu 3.180 km fietsplezier, met 600 km extra trajecten. 405 extra knooppunten, goed voor een totaal van 1045 die allemaal werden hernummerd.
Fietsen Toerisme Limburg.
Het startschot voor de nieuwe fietsbeleving Fietsen door de Bomen is nu echt gegeven. 40 fietsen fietste gefietst. Ontwerperscollectief Het LABO trapt door: wandel of fiets op de Hasseltse Groene Boulevard langs 40 tot de verbeelding sprekende fietsinstallaties. Maas Trek 2018. Grenzeloos wandelen door unieke riviernatuur in het RivierPark Maasvallei. Dat kan op zondag 7/10. Trek je wandelschoenen aan en kom het zelf ontdekken. Op weg met de Fietskaart. 2000 km fietsroutes, al de knooppunten, 10 uitgestippelde fietslussen, fietsvriendelijke cafés en logies, De Fietskaart Limburg met handig infoboekje houdt je op het juiste pad.
Fietsen met knooppunten doe je zo knooppunter.
Elk knooppunt heeft een nummer en langs de routes staan bordjes die verwijzen naar een volgend knooppunt. In Limburg zijn ze blauw, in de andere provincies vind je groene bordjes. Hoe een route uitzetten? Je noteert de knooppunten waarlangs je wilt fietsen in de juiste volgorde op een routekaartje van Knooppunter.
Fietsen Koloniën van Weldadigheid.
Zo hoef je geen ingewikkelde route te onthouden, maar volg je gewoon een aaneenschakeling van knooppunten. Stippel zelf een route uit op de website www.fietsnet.be. Het dichtstbijzijnde knooppunt bij het bezoekerscentrum Kolonie 5-7 in Merksplas is nr. Het dichtstbijzijnde knooppunt bij de boerderij in Wortel is nr.

Contacteer ons